Erkek reyonundan alınması gereken kıyafetler

Hiç erkek reyonu gezdiniz mi? erkek reyonunda tamda istediğiniz parçaları bulabilirsiniz.Üstelik fazlasıyla cool.Ve şüphesiz daha ucuz.

Düğmeli gömlekler 

Erkek gömlekleri yıllardır kadınlara en çok yakışan şeylerden biri.

Deri ceketler 

Deri ceketler cool bir görünümün birinci adımı. Fakat kadın reyonlarında olan deri ceketler bedenleri daha çok sarıyor. Dolayısıyla daha salaş ve cool bir görünüm için erkek reyonlarında daha çok seçenek bulabilirsiniz.

Boyfriend jean 

Kadın reyonlarından boyfriend jean almak yerine, erkek reyonundan bir jean seçerek boyfriend izlenimi verebilirsiniz. Üstelik daha cool duracağı kesin.

Kazaklar 

O hep aradığınız hem salaş hem de cool hırkaları kadın reyonlarında bulamamanızın sebebi, aslında erkek reyonlarında satılıyor olmaları olabilir.

Oduncu gömlekler 

Oduncu gömlekler biraz 90’ları hatırlatsa da hiçbir zaman modası geçmiyor. Kadınlar için üretilen oduncu gömlekler elbette var ama daha çeşitli desenlerini erkek reyonlarında bulacaksınız.

 

Pardesü 

Erkek reyonunda bulunan pardesüler, kadınlar tarafından giyildiğinde özel tasarım bir koleksiyon parçası izlenimi veriyor. Tabii ki üzerinizde daha bol ve uzun durmalarının bunda etkisi büyük.

Bomber ceketler 

En güzel ceketler her zaman erkek reyonundadır. Evet, buna bomber ceketler de dahil. Üstelik daha fazla renk seçeneği  var.

Boxer 

İster tarzınızı yansıtmak için ister içinde rahat etmek için olsun, boxerlar her zaman kadın iç çamaşırlarından daha rahat.

 

Bir cevap yazın